NPC-team in nieuwe outfit

Ook in het seizoen 2020 – 2021 zal Le Biberon met een team deelnemen aan de Nationale Petanque Competitie (NPC).
In het seizoen 2019 – 2020 kwam het team voor het eerst uit in de Derde Divisie, waar het zeer succesvol was. Met nog twee wedstrijden te spelen stonden zij aan de kop van deze divisie, maar vanwege de Corona-uitbraak werd de competitie op dat moment stilgelegd. Helaas kon er daardoor geen kampioenschap gevierd worden, maar promoveerde Le Biberon wel naar de Tweede Divisie.

In de Tweede Divisie zal het team op de baan verschijnen in een nieuwe outfit. Om het team in deze kleding te krijgen en deelname (inschrijfgeld, reiskosten etc) mogelijk te maken, hebben onderstaande bedrijven een sponsorbijdrage toegezegd. Waarvoor onze dank.

Warmtemeterservice BV
Brunata WMS)
Tuincentrum Doff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *