Jeu de boulers promoveren !

Evenals de afgelopen drie jaar is het 1ste team van jeu de boules vereniging Le Biberon uit Leeuwarden  gepromoveerd. Dit keer naar de 2de klasse; dit is de 1 na hoogste klasse van de Nederlandse Petanque competitie.

De NJBB (Nederlandse jeu de boules bond) heeft in het kader van de kans op corona besmetting  begin maart besloten de competitie stil te leggen. Op het moment dat  dit gebeurde stond het team van Le Biberon bovenaan. De Leeuwarders hebben daardoor hun laatste 2 ontmoetingen tegen respectievelijk Amstelveen en Hillegom niet kunnen spelen. De bond heeft besloten dat de stand van het moment van stillegging van de competitie als eindstand geldt.  De bond heeft ook besloten dat er dit jaar geen kampioenen zullen zijn,  maar ook dat het team dat bovenaan staat wel promoveert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *