Jeu de boulers verslaan koploper

In een spannende confrontatie met PUK uit Haarlem, hebben de Leeuwarder jeu de boulers een uitermate belangrijke 5 – 3 overwinning behaald in de landelijke 3de klasse.

Door deze zege neemt Le Biberon de eerste plaats over van Haarlem. Met nog 3 ontmoetingen te gaan, heeft het 1ste team van Le Biberon alles weer in eigen hand.  De laatste  thuiswedstrijd van het seizoen wordt op zaterdag 29 februari tegen Roelofarensveen  gespeeld. Bij gebrek aan een eigen hal, wordt deze wedstrijd bij onze boules vrienden in Sneek gespeeld. Vervolgens staan nog 2 uitwedstrijden op het programma: op 14 maart in en tegen Amstelveen en de laatste ontmoeting van het seizoen vindt plaats op 28 maart in en tegen Hillegom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *