Le Biberon pakt kampioenschap in NPC

Het eerste team van Le Biberon heeft het kampioenschap 2018 gepakt in de 5e divisie van de Nationale Petanque Competitie (NPC). Met acht gewonnen wedstrijden en zes gelijke spelen werd de eerste plaats behaald.

Het kampioenschap geeft recht op promotie naar de 4e divisie. Waar in de 5e divisie de tegenstanders nog uit het District Noord kwamen, zal de club het in de vierde divisie moeten opnemen tegen tegenstanders uit andere delen van het land.

In de NPC wordt in een volledige competitie gespeeld tegen teams van andere clubs. Een team bestaat uit zes spelers (plus een aantal wisselspelers). Per wedstrijden worden gespeeld: drie doublettes, twee tripletten en nogmaals drie doublettes (in totaal acht partijen per wedstrijd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *